חביתת אביב
חביתת האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-1 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם חלב, ביצים, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. מתכונים דומים: חביתת אביב, חביתת אביב שכבות, ו חביתת אביב בהשראה יוונית.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את האספרגוס, פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים עד האספרגוס רך למדי, כ 4 דקות.
לטאטא יחד את הביצים וחלב בקערה קטנה; לשפוך מעל ירקות מוקפצים ולהפחית את החום בינוני. בעוד החביתה מבשלת, להרים את הקצה כדי לאפשר ביצה לא מבושל לזרום מתחת. כאשר רוב הביצה מבושלת, מפזרים גבינת פרמזן מעל. אפשר לגבינה להמיס מעט, ואז לקפל לשניים ולהגיש.