קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום רציני: במיה-מטוגן חלפניו

חום רציני: במיה-מטוגן חלפניו
חום רציני: במיה מטוגן חלפניו יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח, חלב, פלפלים חלפיניו כבושים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 28 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חום רציני: פופקורן שרימפס רוחש עם חלפניו, במיה כבושה עם חלפניו, ו בננות מטוגנות עם חום מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב הטבילה, מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן צמרמורת במקרר עד מוכן לשרת.
3
בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס, קמח וצ ' יפס מרוסק דק. בקערה קטנה יותר, מערבבים את החלב, הביצים, אבקת שום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לחמם את השמן במחבת sauté בינונית על חום בינוני גבוה. (מצאתי כי על סנטימטר וחצי של שמן במחבת היה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
באמצעות כף מחוררת או ידיים, כפית חלק מהפלפלים לתוך תערובת החלב כדי מעיל, ולאחר מכן לזרוק לתוך תערובת קמח התירס כדי מעיל מדי. לנער את ציפוי קמח תירס עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
בקבוצות, מוסיפים את jalapenos מצופה לתוך מחבת sauté, ומטגנים עד זהב בשמן חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
ניקוז על מגבות נייר. חזור בקבוצות עד שכל jalapenos כבר מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מגישים jalapenos חם עם רוטב חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קאסטלר קאווה ברוט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Casteller קאווה ברוט
Casteller קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג תפוח ירוק וניחוחות הדר. בפה, יש לו טעמים פריכים, טריים עם הערות הדר ליים ורק מגע של מתיקות. יש לזה טעם טרי, נקי ועצבני.