קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום רציני: במיה-מטוגן חלפניו

חום רציני: במיה-מטוגן חלפניו
חום רציני: במיה מטוגן חלפניו יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח, חלב, פלפלים חלפיניו כבושים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 28 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חום רציני: פופקורן שרימפס רוחש עם חלפניו, במיה כבושה עם חלפניו, ו בננות מטוגנות עם חום מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב הטבילה, מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תן צמרמורת במקרר עד מוכן לשרת.
3
בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס, קמח וצ ' יפס מרוסק דק. בקערה קטנה יותר, מערבבים את החלב, הביצים, אבקת שום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לחמם את השמן במחבת sauté בינונית על חום בינוני גבוה. (מצאתי כי על סנטימטר וחצי של שמן במחבת היה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
באמצעות כף מחוררת או ידיים, כפית חלק מהפלפלים לתוך תערובת החלב כדי מעיל, ולאחר מכן לזרוק לתוך תערובת קמח התירס כדי מעיל מדי. לנער את ציפוי קמח תירס עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
בקבוצות, מוסיפים את jalapenos מצופה לתוך מחבת sauté, ומטגנים עד זהב בשמן חם.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
ניקוז על מגבות נייר. חזור בקבוצות עד שכל jalapenos כבר מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מגישים jalapenos חם עם רוטב חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קאסטלר קאווה ברוט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Casteller קאווה ברוט
Casteller קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג תפוח ירוק וניחוחות הדר. בפה, יש לו טעמים פריכים, טריים עם הערות הדר ליים ורק מגע של מתיקות. יש לזה טעם טרי, נקי ועצבני.