זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. מתכון זה מ טעם הבית דורש שרימפס, פלפל, מרק עוף וקמח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ניו אורלינס "הטוב ביותר" גמבו, ניו אורלינס גמבו עם שרימפס ונקניק, ו ניו אורלינס גמבו עם שרימפס ונקניק.
הוראות
1
בסיר גדול, להביא מרק לרתיחה. מערבבים פנימה את האורז, הסלרי, הבצל והשום. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בתנור הולנדי, שלבו את העגבניות, העוף, הקילבסה, הטימין, הפלפל, עלי הדפנה והקאיין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
נקניקייה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
שלב קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת עוף. מערבבים פנימה שרימפס ופלפל ירוק. מבשלים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים והגמבו מסמיך. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
מרק גמביה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסירים אורז מהאש ומניחים לעמוד 5 דקות; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גמבו עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוזסלין ואלברינו. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים יותר ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. אתה יכול לנסות את מנזר פרימרק סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
מנזר פרימרק סוביניון בלאן
סוביניון בלאן 2008 יפה עם צבע קש ירקרק בהיר. הארומה הראשונית היא אפרסק לבן, עם עשב לימון, תפוז מנדרינה עדיןותבלין אלון קל. הטעם מבטא מינרליות המחמיאה לרכיבי פרי הדר, מלון ירוק, עשב לימון ותפוז מנדרינה.