מרציפן קציר שולחן טופר
טופר שולחן קציר מרציפן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 177 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם סלי מלאכה ועגלת עץ, חותכי עוגיות, סירופ תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. רק כמה אנשים באמת אהבו את צלחת הקג'ון הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: 4 ביולי חוות פטל, לבן ואוכמניות לקוקטייל שולחן מרוחות קציר, מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), ו מרציפן שוקולד, איך מכינים מרציפן שוקולד.
הוראות
מרציפן: מפוררים משחת שקדים לקערה גדולה. ללוש בסירופ תירס. מוסיפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, לישה היטב לאחר כל תוספת עד לקבלת תערובת אחידה. כדי גוון, לנתק חתיכת הגודל הרצויה של מרציפן ולשים בצבע קצת בכל פעם, באמצעות צבעי מאכל (עבור חום, להוסיף אפיית קקאו במקום אם תרצה בכך).
עיצוב: כל בלוט: יוצרים 1/4 אינץ'. כדי 1/2-ב. כדור מלבני מעט של מרציפן חום.
לכובע, הוסיפו עוד צבעי מאכל או אפיית קקאו כדי לגוון חתיכה קטנה של מרציפן לחום מעט כהה יותר. טופס לתוך מעגל שטוח ולחץ על גבי הבלוט. הכנס ציפורן שלמה או מרציפן חום לכובע לגבעול. השתמש בקיסם או בנקודת סכין כדי לנקד בעדינות את המכסה למרקם.
כל תפוח: טופס 3/4 אינץ'. כדור מרציפן אדום. עקומת שקופיות מעט. קמצוץ תחתון בעדינות כדי להתחדד. השתמש בקיסם או בסכין חדה כדי להכניס את החלק העליון והתחתון של התפוח. לגבעול, הכנס ציפורן שלמה או צור גזע מרציפן חום ולחץ לתוך הזחה עליונה.
כל אוזן תירס: יוצרים 1/2 אינץ'. כדור של מרציפן צהוב לתוך לאורך צורת גליל על 1-1 / 2 ב. ארוך. מעט להתחדד קצה אחד כדי ליצור את החלק העליון של קלח. עבור גרעינים, לגלגל חתיכות קטנות של מרציפן צהוב לתוך כדורים. לחץ כדורים על קלח בשורות. לקליפות תירס, גלגל כדור מרציפן ירוק בין פיסות נייר שעווה ל-1/8 אינץ'. עובי. על נייר שעווה, שכבה על גבי מרציפן ירוק, צייר שלושה 1-3 / 4 אינץ'. ארוך על 1/2 אינץ'.- צורות עלים מוארכות רחבות. לקלף את השכבה העליונה של נייר שעווה ולהשתמש בסכין כדי לחתוך את הקליפות על צדי הקלח, חופפים בתחתית החזית המרכזית, ואחד כדי לכסות את החלק האחורי של הקלח, חופפים את הקצוות של הצד. עקום בעדינות את הנקודות העליונות של כל קליפה החוצה.
עלים: ללוש חלקים שווים של מרציפן אדום, צהוב וכתום כמה פעמים ליצירת אפקט שיש.
מרדדים בין פיסות נייר שעווה ל-1/8 אינץ'. עובי.
חותכים עלים עם חותך עוגיות. השתמש קיסם או סכין חדה להבקיע ורידים על העלים. לגבעול, הכנס ציפורן שלמה או צור גזע מרציפן חום והכנס.
דלעות: יוצרים כדורי מרציפן כתום, בגודל של 1/2 אינץ'. כדי 1-1 / 2 ב. לחץ מעט כדי לשטח את החלק העליון והתחתון. השתמש בקיסם או בסכין חדה כדי ליצור רכסים רדודים סביב הצדדים מהמרכז מלמעלה למטה. לגבעולים, הכנס ציפורן שלמה במרכז החלק העליון של כל דלעת או צור אחת לכל אחת ממרציפן חום והכנס.