קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרציפן קציר שולחן טופר

מרציפן קציר שולחן טופר
טופר שולחן קציר מרציפן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 177 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם סלי מלאכה ועגלת עץ, חותכי עוגיות, סירופ תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. רק כמה אנשים באמת אהבו את צלחת הקג'ון הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: 4 ביולי חוות פטל, לבן ואוכמניות לקוקטייל שולחן מרוחות קציר, מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), ו מרציפן שוקולד, איך מכינים מרציפן שוקולד.

הוראות

1
מרציפן: מפוררים משחת שקדים לקערה גדולה. ללוש בסירופ תירס. מוסיפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, לישה היטב לאחר כל תוספת עד לקבלת תערובת אחידה. כדי גוון, לנתק חתיכת הגודל הרצויה של מרציפן ולשים בצבע קצת בכל פעם, באמצעות צבעי מאכל (עבור חום, להוסיף אפיית קקאו במקום אם תרצה בכך).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
מרציפןמרציפן
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
עיצוב: כל בלוט: יוצרים 1/4 אינץ'. כדי 1/2-ב. כדור מלבני מעט של מרציפן חום.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
3
לכובע, הוסיפו עוד צבעי מאכל או אפיית קקאו כדי לגוון חתיכה קטנה של מרציפן לחום מעט כהה יותר. טופס לתוך מעגל שטוח ולחץ על גבי הבלוט. הכנס ציפורן שלמה או מרציפן חום לכובע לגבעול. השתמש בקיסם או בנקודת סכין כדי לנקד בעדינות את המכסה למרקם.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפורן שלמהציפורן שלמה
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
כל תפוח: טופס 3/4 אינץ'. כדור מרציפן אדום. עקומת שקופיות מעט. קמצוץ תחתון בעדינות כדי להתחדד. השתמש בקיסם או בסכין חדה כדי להכניס את החלק העליון והתחתון של התפוח. לגבעול, הכנס ציפורן שלמה או צור גזע מרציפן חום ולחץ לתוך הזחה עליונה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
מרציפןמרציפן
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
כל אוזן תירס: יוצרים 1/2 אינץ'. כדור של מרציפן צהוב לתוך לאורך צורת גליל על 1-1 / 2 ב. ארוך. מעט להתחדד קצה אחד כדי ליצור את החלק העליון של קלח. עבור גרעינים, לגלגל חתיכות קטנות של מרציפן צהוב לתוך כדורים. לחץ כדורים על קלח בשורות. לקליפות תירס, גלגל כדור מרציפן ירוק בין פיסות נייר שעווה ל-1/8 אינץ'. עובי. על נייר שעווה, שכבה על גבי מרציפן ירוק, צייר שלושה 1-3 / 4 אינץ'. ארוך על 1/2 אינץ'.- צורות עלים מוארכות רחבות. לקלף את השכבה העליונה של נייר שעווה ולהשתמש בסכין כדי לחתוך את הקליפות על צדי הקלח, חופפים בתחתית החזית המרכזית, ואחד כדי לכסות את החלק האחורי של הקלח, חופפים את הקצוות של הצד. עקום בעדינות את הנקודות העליונות של כל קליפה החוצה.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
קליפות תירסקליפות תירס
מרציפןמרציפן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
עלים: ללוש חלקים שווים של מרציפן אדום, צהוב וכתום כמה פעמים ליצירת אפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
7
מרדדים בין פיסות נייר שעווה ל-1/8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
חותכים עלים עם חותך עוגיות. השתמש קיסם או סכין חדה להבקיע ורידים על העלים. לגבעול, הכנס ציפורן שלמה או צור גזע מרציפן חום והכנס.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
מרציפןמרציפן
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מפזרים סוכר אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
דלעות: יוצרים כדורי מרציפן כתום, בגודל של 1/2 אינץ'. כדי 1-1 / 2 ב. לחץ מעט כדי לשטח את החלק העליון והתחתון. השתמש בקיסם או בסכין חדה כדי ליצור רכסים רדודים סביב הצדדים מהמרכז מלמעלה למטה. לגבעולים, הכנס ציפורן שלמה במרכז החלק העליון של כל דלעת או צור אחת לכל אחת ממרציפן חום והכנס.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
מרציפןמרציפן
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך