דד בשר חריף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 14 . מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דד בקר, רוטב ווסטרשייר, אבקת צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו חזה בקר רך חריף, מתוק & חריף דד, ו דד מתובל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30-40 דקות.
3
מניחים חזה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מוסיפים 3 כוסות רוטב. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 4 שעות או עד שהם רכים, צולים מדי פעם. שומן רזה. להגשה, פורסים דק על פני התבואה. למעלה עם הרוטב הנותר אם תרצה.
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בילטמור ן סירה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
אחוזת בילטמור סירה
פה טוב-מרגיש, קטיפתי, טאנינים עגולים נחמדים. גימור חריף ופירותי