את המתכון ניתן להכין חזה בקר תוך כ -3 שעות ו -40 דקות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. 38 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזאת. אם יש לכם בצל, אבקת צ'ילי, פלפל קאיין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי פאנדהל, חזה בקר, ו חזה בקר מטוגן.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את תשעת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בשר בקר בתפריט? נסה להתאים עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.