חזה ברווז מוקפץ עם דובדבן-פיסטוק סלסה
חזה ברווז מוקפץ עם סלסה דובדבן-פיסטוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 112 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פיסטוקים קלויים יבשים, צ'יפוטלה צ' ילה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, ו חזה ברווז מוקפץ עם אפונה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לתת לעמוד 30 דקות.
לנקז היטב; להשליך צ 'יפוטלה צ' ילה.
מערבבים דובדבנים, פיסטוקים, ואת 6 המרכיבים הבאים (פיסטוקים דרך פלפל jalapeo). מערבבים 1/4 כפית מלח.
מפזרים 1 כפית מלח ופלפל על ברווז.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף ברווז; לטגן 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.