חזה הבקר של דודה סוזי.
צריך מוצרי חלב חינם ומנה העיקרית הידידותית fodmap? חזה הבקר של דודה סוזי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 973 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גזר גמדי, קטשופ, סוכר חום דומינו בתקיפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. מתכונים דומים: יין אדום חזה בקר מטוגן ברוטב חזרת ודיסקי הטיסה של דודה ריפקה, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו העוגה של דודה נון.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים; בעדינות לערבב בירה.
מקום בריסקט, צד שומן למעלה, בתנור הולנדי גדול או מחבת צלייה; פירס כמה פעמים עם מזלג. מסדרים תפוחי אדמה וגזר באופן שווה סביב חזה; ואז לשפוך תערובת בירה באופן שווה על חזה בקר, תפוחי אדמה, וגזר.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 3 1/2 שעות, צולה מדי פעם עם רוטב.
הסר מהתנור, ולתת בריסקט לעמוד במחבת, חשוף, 20 דקות.
הסר בריסקט מן המחבת, לחתוך לפרוסות. להחזיר פרוסות למחבת עם תפוחי אדמה וגזר.