חזה הודו מזוגג בורבון ומולסה
חזה הודו מזוגג בבורבון ומולסה לוקח בערך שעה ו-55 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל משקה שמגיש 4. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 603 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. 3 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו מולסה שחורה, סוכר חום, חזה הודו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן , צלעות חזיר מזוגגות בגריל , ותנור עץ בר בורבון סלמון ארז מזוגג תפוח .
הוראות
מערבבים ויסקי, מולסה וסוכר חום בסיר עד שהסוכר החום נמס.
מניחים על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומכבים את האש; מערבבים מלח ורוטב פלפל חריף לתערובת.
יוצקים מרינדה לקערה גדולה.
מניחים חזה הודו לתוך המרינדה עם העור כלפי מטה; תן לעמוד במשך שעה אחת, הפוך את חזה הודו מדי פעם.
מעבירים את הודו לתבנית צלייה. שמור את המרינדה לטיסה.
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
צולים חזה הודו בתנור שחומם מראש עד שמדחום בשר המוכנס לחלק העבה ביותר של הבשר מצביע על 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס), כ-45 דקות. מבססים מדי פעם את הודו במרינדה שנשמרה. הניחו לחזה הודו לנוח 10 דקות לפני שפורסים.