קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

חזה הודו ממולא

חזה הודו ממולא
חזה הודו ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, כיכר כפרית, נקניקיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו חזה הודו ממולא, חזה הודו ממולא, ו חזה הודו ממולא משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוסיפים את החמאה למחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. לאחר נמס קצף, להוסיף את הבצל, סלרי, שום ו לטגן עד מכרז, על 3 דקות. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הנקניק למחבת ומיד מתחילים לשבור אותו עם גב כף עץ כך שהוא יבשל ויתפורר. מבשלים את הנקניק עד שהוא השחמה, על 6 דקות, ולאחר מכן להוסיף את חמוציות, מרווה, רוזמרין קורנית ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר. מערבבים את היין הלבן ולהשתמש בכף העץ שלך כדי לגרד את החלק התחתון של המחבת עבור כל חתיכות תקועים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
יין לבןיין לבן
רוזמריןרוזמרין
נקניקנקניק
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
5
בואו לבשל במשך 1 דקה.
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים את קוביות הלחם לקערה גדולה ומוסיפים את מרק העוף, ביצה מוכה, תערובת נקניק, ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים יחד כך שכל הלחם רך ומרטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
קוביות לחםקוביות לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
לחםלחם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בואו מגניב כמו שאתה מכין את טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
9
להניח את העור חזה הודו בצד למטה על משטח העבודה שלך ואת העונה את הבשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
בשרבשר
10
הוסף שכבה של המילוי על 1/2 אינץ 'עבה על פני שד טורקיה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. המילוי הנוסף יכול להיות ממוקם בצלחת תבשיל 8-inch-by-8-inch-חמאה ואפה את 40 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
11
בזהירות לגלגל את טורקיה לתוך גליל. לקשור את הגליל עם חוט הקצב עם על 1 אינץ ' בין כל קשר. לקצץ את המיתרים לאחר קשירה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
12
מניחים את תפר ההודו בצד על תבנית אפייה מכוסה בנייר כסף ומצוידים במתלה אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
טפטוף טורקיה עם שמן זית, לשפשף את העור, ואז מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
14
מניחים בתנור וצולים במשך 1 שעה 15 דקות, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הגליל קורא 155 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
15
הסר את תרנגול ההודו מהתנור ותן לנוח, עטוף רופף בנייר כסף במשך 15 דקות. טורקיה תעלה בטמפרטורה כפי שהיא נשענת על 165 מעלות F. לגזור את החוט של הקצב ולפרוס את הגליל לפרוסות עבות 1 אינץ', מניחים על מגש, ומקשטים עם רוזמרין טרי ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
גלולגלול
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור