חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול
חזה הודו קלוי עם עשבי תיבול נטול גלוטן, וידידותי לפודמפ מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 245 קלוריות. אם יש לכם מרווה, חזה הודו, ציר עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 67%. נסו חזה הודו קלוי עם בייקון ועשבי תיבול, עשבי תיבול ותבלינים לחוצים חזה הודו, מאפין דלעת-קישואים ממולא ברוטב צ'יפוטלה, ו אני אומר לאכול הודו! שום קלויים חזה הודו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שחרר את העור מבשר חזה ההודו.
מכניסים את חזה ההודו לסיר גדול בתנור או לתנור הולנדי עם מכסה ויוצקים ציר עוף על הבשר.
מערבבים בקערה חמאה מומסת עם גרגירי מרק עוף, מרווה, מלוח, רוזמרין וטימין. הרם את העור המשוחרר ושפוך מעט יותר ממחצית תערובת עשבי החמאה מתחת לעור.
יוצקים את תערובת העשבים שנותרה על העור. מכסים את הסיר.
צולים בתנור שחומם מראש למשך 3 שעות; הפוך את חזה ההודו וצלה עוד 1 שעה; הפוך שוב וצלה עד שהמיצים מתבהרים ומד חום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של השד, לא נוגע בעצם, קורא 180 מעלות פרנהייט (80 מעלות צלזיוס), 1 שעה נוספת (5 שעות בסך הכל). מבססים הודו עם טפטופי מחבת ומניחים לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.