חזה עוף בזיליקום-אפרסק
בזיליקום-אפרסק חזה עוף נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 389 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.0 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו ג'ינג'ר, שמן קנולן, שיני שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו מחבת בזיליקום-אפרסק חזה עוף, חזה עוף שום בזיליקום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו חזה עוף עגבניות בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים עוף משני הצדדים במלח ופלפל. מבשלים עוף בשמן חם במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית-גבוהה 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מוציאים עוף מהמחבת ושומרים טפטופים במחבת.
מוסיפים שאלוט לטפטופים חמים במחבת, ומקפיצים 3 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום; מטגנים 45 עד 60 שניות או עד שהם ריחניים.
מוסיפים בזיליקום, מרק עוף ואפרסקים. מחזירים עוף למחבת, ופונים למעיל.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות או עד לסיום העוף.