חזה עוף מטוגן במחבת דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם טרגון, אורגנו, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו מכרז חזה עוף במרינדה, חזה עוף קרום בזיליקום לח ורך, ו סטייק מטוגן עוף רך ובשרני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, טרגון, מלח, ג ' ינג ' ר, פלפל, אבקת חרדל, טימין, אבקת שום ואורגנו בקערה רדודה עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים את הביצה יחד עם החלב עד לקבלת תערובת חלקה בקערה. מחפרים את חזה העוף בתערובת הקמח, מנערים עודפים, ואז טובלים בביצה, ושוב בקמח. הניחו את השדיים בצד למנוחה של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
אבקת חרדל
אבקת שום
טרגון
אורגנו
ג ' ינג ' ר
פלפל
קמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
טימין
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית-גבוהה. מחפרים שוב את חזה העוף בקמח, ומנערים עודפים. משחימים את העוף בשמן החם עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
שמן בישול
עוף שלם
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, 20 עד 30 דקות.