חזה עוף מטוגן בתנור פריך
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו חזה עוף מטוגן בפשתן בתנור, עוף מטוגן בתנור פריך באמת, ו פריך בתנור-עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף וחמאה לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, ללוש מספר פעמים כדי מעיל עוף עם חלב חמאה, לסחוט אוויר מהשקית. חותם ומקרר לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממוקם מרוסק עשב מתובל מלית לערבב לתוך קערה רדודה.
מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור בצלחת שטוחה נפרדת. מקציפים ביצה עם מים בקערה.
יוצקים שמן בוטנים לתחתית של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
הסר את העוף מן החמאה, לנער את עודף חלב חמאה, ולהשליך משמש מרינדה חמאה חלב. לדלות חזה עוף בקמח מתובל. טובלים כל שד מקומח בביצה, ולאחר מכן לחץ בעדינות לתוך תערובת מלית למעייל.
מניחים חזה עוף מצופה לתוך המחבת עם שמן בוטנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. הפוך כל חזה עוף ולהמשיך לאפות עד חתיכות עוף כבר לא ורוד בפנים הציפוי הוא פריך, על 25 דקות יותר.