חזה עוף ממולא בסרטן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו חזה עוף ממולא בסרטן. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -51 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 786 קלוריות . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. גשו לסופר וקנו גבעולים וחתיכות פטריות, בשר סרטנים, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חזה עוף ממולא גבינת שמנת , שרימפס ממולאים עוגת סרטנים וכיסי פיתה ממולאים בסלט סרטנים .
הוראות
בסיר ממיסים 3 כפות חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את המרק והחלב. מביאים לרתיחה; להרתיח ולערבב במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
במחבת מטגנים בצל בשארית החמאה עד לריכוך.
מוסיפים את הסרטן, הפטריות, פירורי הקרקר, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל ו-2 כפות מהרוטב הלבן; לחמם דרך.
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי. כף כ-1/2 כוס מתערובת הסרטנים על כל חזה עוף.
מגלגלים ומצמידים בעזרת קיסם.
מניחים ב-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מעל הרוטב הלבן שנותר. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים.
אופים, ללא כיסוי, 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.