אם יש לך דובדבנים, גבינת parmigiano-רג'יאנו, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו, חזה עוף עטוף פרושוטו, ו חזה עוף עטוף פרושוטו עם תרד ועגבנייה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מברשת את החלק הפנימי של מחבת חסינת תנור עם שמן צמחי. תניח בצד.
חותכים חריץ 1 אינץ ' בכל חזה עוף על ידי חיתוך בזווית מהקצה העבה של השד לכיוון הקצה הדק.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
5
פתח דש ומניח חזה עוף אחד butterflied בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה להלום עוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'. חזור עם השד השני.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
6
מניחים חצי מלית על כל חזה עוף, מניחים כל שד על פיסת פלסטיק לעטוף לגלגל לתוך גליל הדוק, מסובב את הקצוות של ניילון לעטוף להחזיק ליצור חבילה הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מילוי
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
על פיסת פלסטיק לעטוף, חפיפה קלה 2 פרוסות של prosciutto כך שהם רחבים כמו חזה עוף מגולגל. פתח חזה עוף מגולגל והנח את השד בקצה אחד של הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
פרושוטו
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
רול prosciutto סביב השד הממולא באמצעות הפלסטיק לעשות גליל הדוק. חזור עם השד הממולא השני הנותרים 2 פרוסות של prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
גלול
9
להניח 4 חתיכות של חוט על קרש החיתוך, על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מניחים את התרנגולת על המיתרים, וקושרים כל אחד מהם לקשר כדי למנוע מהעוף להתפשט. חזור על השד הממולא השני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
גלול
11
מקום ממולאים, חזה עוף מגולגל במחבת מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד prosciutto הוא השחמה ופריך ועוף הוא כבר לא ורוד, על 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
פרושוטו
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מחבת
12
הסר עוף לצלחת ומכסה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
13
מסננים שומן מהמחבת לפי הצורך, משאירים מיץ וחתיכות משחימות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
יוצקים במניות עוף וחומץ בלסמי, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל, תוך גירוד חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, עד הנוזל מופחת בחצי, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
הסר מהחום, להוסיף חמאה ומערבבים עד נמס. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.