קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו

חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו
אם יש לך דובדבנים, גבינת parmigiano-רג'יאנו, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו, חזה עוף עטוף פרושוטו, ו חזה עוף עטוף פרושוטו עם תרד ועגבנייה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת את החלק הפנימי של מחבת חסינת תנור עם שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
מערבבים דובדבנים, פירורי לחם, חלמון ביצה, גבינת פרמזן-רג ' יאנו, שמן זית, טימין, אורגנו, שום, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחםפירורי לחם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמן זיתשמן זית
דובדבניםדובדבנים
חלמון ביצהחלמון ביצה
אורגנואורגנו
גבינהגבינה
שוםשום
טימיןטימין
מלחמלח
4
חותכים חריץ 1 אינץ ' בכל חזה עוף על ידי חיתוך בזווית מהקצה העבה של השד לכיוון הקצה הדק.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
5
פתח דש ומניח חזה עוף אחד butterflied בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה להלום עוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'. חזור עם השד השני.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
6
מניחים חצי מלית על כל חזה עוף, מניחים כל שד על פיסת פלסטיק לעטוף לגלגל לתוך גליל הדוק, מסובב את הקצוות של ניילון לעטוף להחזיק ליצור חבילה הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מילוימילוי
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
על פיסת פלסטיק לעטוף, חפיפה קלה 2 פרוסות של prosciutto כך שהם רחבים כמו חזה עוף מגולגל. פתח חזה עוף מגולגל והנח את השד בקצה אחד של הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרושוטופרושוטו
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
רול prosciutto סביב השד הממולא באמצעות הפלסטיק לעשות גליל הדוק. חזור עם השד הממולא השני הנותרים 2 פרוסות של prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גלולגלול
9
להניח 4 חתיכות של חוט על קרש החיתוך, על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מניחים את התרנגולת על המיתרים, וקושרים כל אחד מהם לקשר כדי למנוע מהעוף להתפשט. חזור על השד הממולא השני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
11
מקום ממולאים, חזה עוף מגולגל במחבת מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד prosciutto הוא השחמה ופריך ועוף הוא כבר לא ורוד, על 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרושוטופרושוטו
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
12
הסר עוף לצלחת ומכסה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
מסננים שומן מהמחבת לפי הצורך, משאירים מיץ וחתיכות משחימות.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
יוצקים במניות עוף וחומץ בלסמי, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל, תוך גירוד חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, עד הנוזל מופחת בחצי, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
הסר מהחום, להוסיף חמאה ומערבבים עד נמס. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
16
הסר חוט משדי עוף; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
17
מגישים טפטוף ברוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחםפירורי לחם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1צביטה1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים יבשים, קצוציםדובדבנים יבשים, קצוצים1זנים של פטריותזנים של פטריות11 קילו קישואים,חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות11 קילו קישואים,אורגנו טרי, טחוןאורגנו טרי, טחון2(חוֹרֶף)גבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנו4פרוסותפרוסות דקות פרושוטופרוסות דקות פרושוטו2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמותחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות