חזה עוף ממולא תפוח-בייקון
חזה עוף ממולא תפוח-בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עמילן תירס, חמוציות, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזה עוף ממולא צ'דר עם רוטב בייקון תפוחים, חזה עוף ממולא תפוח W / זיגוג תפוח מתוק, ו בייקון פטה חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך; להסיר בייקון, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת.
תפוח קצוץ מוקפץ בטפטופים שמורים על אש בינונית-גבוהה 4 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בבייקון, 1/4 חמוציות כוס, ואת 3 המרכיבים הבאים.
חותכים 3 1/2 אינץ ' ארוך חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני, יצירת כיס. דחוס תערובת תפוחים באופן שווה לתוך כל כיס. נגב מחבת נקייה.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים עוף ומבשלים 8 עד 10 דקות בכל צד או עד לסיום.
מוסיפים 1/4 חמוציות כוס הנותרים, מיץ תפוחים, ברנדי תפוחים, ומלח למחבת. מערבבים יחד קורנפלור ו 1 כף מים עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת מיץ, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה. כף מעל עוף, ומפזרים פקאן ופטרוזיליה.