קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אסייתי. נסו להכין בבית חזה עוף עם קלמנטינות, צ'ילה של ציפורים תאילנדיות ומחית יוקון זהב וכרובית. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . מנה אחת מכילה 1671 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 111 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת תפוחי אדמה מזהב יוקון, חמאה, חומץ יין אדום ו -3 קלמנטינות גדולות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. סלריאק ויוקון זהב טהור, פוראסה של תפוחי אדמה יוקון זהב עם פרמזן, ו מחית יוקון זהב ושומר עם חמאת רוזמרין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: טחנת מזון
2
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מייבשים את חזה העוף במגבת נייר. מצפים תבנית מטגנת בינונית בשמן זית, ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים בצד העור למטה לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור מזהיב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מפזרים את הצד הנגדי של השד במלח, ואז הופכים את העוף וממשיכים לבשל עד לבישול, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מעבירים את השד לתבנית, אוהל רופף בנייר כסף ומכניסים לתנור עד לסיום הרוטב ואתם מוכנים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים את עודפי השמן מהתבנית לפני שחוזרים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטין, סופרימי הקלמנטין והחומץ, מגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מערבבים פנימה את הטימין והצ ' ילי ונותנים לנוזל להפחית בחצי לפני ששופכים פנימה את ציר העוף וקורט מלח. ממשיכים לבשל עד שהציר ירד. טועמים את הרוטב, מוודאים שהוא טעים, ואז מסירים את גבעול הטימין ומתבלים בעוד מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות סמיך ומעט שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ClementineClementine
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הניחו את מחית הזהב והכרובית של יוקון בתחתית הצלחת, ואז פורסים את חזה העוף ומניפים את הפרוסות מעל. כף מעט מהרוטב על העוף ומסביבו, ומקשטים בקלמנטינות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ClementineClementine
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
חצוי את תפוחי האדמה ואז חתוך כל חצי ל -6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להכיל גם את הכרובית, ואז מכסים את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מפזרים בנדיבות מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
הביאו את השמנת לצריבה בסיר קטן. בינתיים העבירו את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים כמחצית מהקרם החם ו -1 / 2 מהחמאה, ומערבבים בכוונה עד לאיחוד יסודי. חזור על תהליך זה עם יתרת השמנת והחמאה עד להטמעה. טועמים לתיבול (כנראה שתצטרכו להוסיף מלח), ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

תאילנדי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.