תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסח. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שום, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה פסח, חזה פסח, ו חזה פסח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 ° F. בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, שום, יין, רוטב צ ' ילי, קטשופ וחומץ עם להקציף עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה 2 דקות. בשר בקר Pat יבש עם מגבת נייר; העונה עם מלח ופלפל בכל צד. בשר בקר 2 דקות בצד אחד (בקר יפתח קרום כהה). להפוך בשר בקר; לצרוב בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בשר בקר
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'