קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri

חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח רומא, בשר חזיר בשר צלוי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר מטוגן (בסגנון חזיר בר), ו חזיר בר עטוף בחזירי בר. (מתכונים דומים).

הוראות

1
במרווחי זמן קבועים, לעשות 12 (1 אינץ ' עמוק) חתכים לתוך ירך החזיר, וכאלה 1 שן שום לתוך כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ירך חזירירך חזיר
2
להניח את ענפי הרוזמרין על פני המותניים ולקשור אותו בחוזקה עם חוט הקצב, אבטחת רוזמרין בתוך החוט.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בתנור הולנדי, מחממים את השמן עד שרק מעשנים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מחממים אותו מכל הצדדים בשמן, מסירים ומניחים בצד. לתנור ההולנדי מוסיפים את הבצלים, הגזרים והתפוחים ומבשלים עד לחום זהוב בהיר, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
בצלבצל
תפוחתפוח
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיף את היין, מביא אותו לרתיחה, ולהחזיר את ירך למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים את התנור ההולנדי בתנור ומבשלים 45 דקות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
7
הסר מהתנור, הסר ירך והחזר תנור הולנדי לתנור כדי לבשל במשך 10 עד 15 דקות יותר, עד שהרוטב מצטמצם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
8
מקשטים עם הפטרוזיליה, להתיר את המותניים לגלף לפרוסות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה