חזיר ברביקיו
בשר חזיר ברביקיו עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 188 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1209 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, קטשופ, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, ברביקיו חזיר, ו חזיר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, שמן, קטשופ, מיץ תפוזים, טימין, מלח, וכמה טחנות של פלפל.
מוסיפים את הבשר או הדגים ואת המעיל היטב. מניחים את הקערה בצד, ומאפשרים לבשר או לדגים להשרות במשך 15 דקות. מסדרים את הבשר או הדגים בתבנית אפייה בשכבה אחת; שומרים את המרינדה.
אופים 30 דקות עבור החזיר, 30 דקות עבור העוף, או 20 דקות עבור הסלמון. באמצע זמן הבישול, להפוך את הבשר או דגים כפית את המרינדה על זה, ואז לחזור לתנור. חותכים את הבשר ומחלקים בין 4 צלחות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.