חזיר ברוטב פנאנג קארי
חזיר ברוטב קארי פנאנג יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כתף חזיר, רוטב דגים, רסק קארי פנאנג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנאנג קארי מי, משחת קארי פנאנג, ו מרק קארי פנאנג בישול איטי עם עוף וכרוב.
הוראות
כדי ליצור את הרוטב: לפתוח את פחית חלב קוקוס לרחף את השכבה העליונה של שמנת עבה, על 4 כפות שווה. מערבבים את החלב שנותר כדי לצייד מחדש את קרם הקוקוס.
יוצקים את השמן למחבת גדולה ולא דביקה ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, מוסיפים את קרם הקוקוס ואת משחת הקארי. מערבבים את הדבק סביב עד שהוא השחי קלות ואת השמן נפרד קוקוס בשמנת. הרגע פיצחת את הקוקוס. עכשיו, מוסיפים 6 עלי ליים ומערבבים כמה פעמים.
מוסיפים את שאר התבלינים: חלב הקוקוס, כ 1/2 כוס מים כדי לדלל את התערובת, רוטב הדגים, ולאחר מכן סוכר. ניתן להוסיף פחות או יותר מים, בהתאם להעדפתך לגבי העקביות. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את קוביות החזיר ומבשלים בעדינות במשך 40 עד 50 דקות, עד החזיר הוא רך והרוטב צמצם על ידי שני שליש למחצית הנפח המקורי שלה.
מקשטים עם שאר עלי הלימון.
מגישים מיד עם אורז. שאריות מחממים היטב, מבשלים בעדינות במשך כמה דקות כדי לחמם מחדש את החזיר.