חזיר מאודה קנטונזית
חזיר מאודה קנטונזית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 114 גרם של שומן, וסך הכל 1318 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרי, ג'ינג'ר, פתיתי צ' ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דגים מאודים קנטונזית, בס מאודה, בסגנון קנטונזי, ו צ'אר סוי באו אפוי (מנגל קנטונזי לחמניית חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא אורז 3 כוסות מים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד אורז רך לנשוך, על 20 דקות.
בינתיים, במחבת 8 עד 10 ליטר או ווק 14 אינץ', להגדיר מתלה מעל לפחות 1 אינץ מים רותחים. בחר מחבת רדודה, מעוטרת ברוחב של כ-8 אינץ ' שמתאימה על המדף וניתן להרים אותה (אופנת רתמת מחרוזת, במידת הצורך).
במחבת הרדודה, לשלב מרק בשר, 2 כפות רוטב סויה, שרי, שעועית שחורה, זנגביל, שום, סוכר חום, פתיתי צ ' ילי, חזיר. הפוך את הבשר לתיבול.
מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים את מחבת החזיר על המדף; מכסים מחבת גדולה יותר. קיטור על חום גבוה עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז( לחתוך לבדוק), על 12 דקות. הגנה על הידיים, להרים את מחבת חזיר מתלה. שמור על בשר חזיר חם.
הוסף מספיק מים למחבת לעשות 1 אינץ ' עמוק ולהביא לרתיחה.
להוסיף בוק צ ' וי, לכסות, ומרתיחים עד רק רך כאשר פירסינג, 2 עד 4 דקות.
מגישים אורז בקערות עם חזיר ומיץ, ובוק צ ' וי.