חזיר מזוגג חרדל ודבשה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חרדל דבשה חזיר מזוגג. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1887 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון, מוכן לבשל, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש מוכן לשימוש piecrust אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו Molasses-And-Mustard-Glazed Ribes, מולסה, חרדל וסטייק חזיר מזוגג רום עם חמאת תפוחים מלוחה ועלים מרווה מטוגנים, ו חרדל-מולסה צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לקצץ את הקליפה חזיר לחשוף שכבה עבה של שומן מתחת. השתמש בסכין חדה להבקיע שומן בדפוס יהלום, מוודא לא לחתוך את כל הדרך. לחץ על 1 שן למרכז של כל יהלום.
מניחים חזיר במחבת צלייה גדולה ויוצקים 2 כוסות מים. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים עד מחומם דרך, על 18 דקות לכל קילו (2 שעות 25 דקות עבור 8-lb. ham).
מערבבים מולסה, חרדל, מיץ לימון וחמאה בסיר קטן. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד חמאה מומסת תערובת מעורבב.
הסר בשר חזיר מהתנור ומברשת בשר חזיר שלם עם כ 1/4 של זיגוג. להחזיר את החזיר לתנור ולהמשיך לאפות, חשוף, עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר קורא 71°, כ 45 דקות.
מברשת עם זיגוג נשאר כל 15 עד 20 דקות של זמן האפייה.
להעביר בשר חזיר אל משטח עבודה לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 20 דקות לפני חיתוך דק.