חזיר עם צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם עלה דפנה, כוסברה, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. נסו חזיר עם צדפות, חזיר צלוי עם צדפות, ו חזיר פורטוגזי עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים חזיר בצלחת, ולהוסיף את היין, פפריקה, עלה דפנה, ציפורן, פלפל, מלח 2 שיני שום. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מחממים את 2 כפות הנותרים מרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים חזיר עד חום מכל הצדדים. מערבבים במרינדה, ומבשלים עד שנשאר מעט מאוד נוזל. תמשיך להפוך חזיר או שזה יידבק ויישרף!