קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

חזיר תאילנדי ואטריות

חזיר תאילנדי ואטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר תאילנדי ואטריות. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . לך לחנות ותביא סוכר חום, פלפלים חלפיניו, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו חזיר תאילנדי ואטריות, אטריות בוטנים תאילנדיות עם חזיר, ו אטריות צלופן עם חזיר ובזיליקום תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החזיר במקפיא כ -10 דקות כדי להקל על פרוסה. משרים את האטריות במים חמים מאוד עד רק במכרז, על 10 דקות; לנקז. חותכים את האטריות עם מספריים לאורכים קצרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
חותכים את צלב חזיר קפוא לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מחית כוסברה, גרידת לימון ומיץ, זנגביל, שום, jalapenos, שאלוט, רוטב דגים, סוכר חום ו 1 כף מים במעבד מזון עד חלקה, גירוד המעבד לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
רוטב דגיםרוטב דגים
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
חום 3 כפות שמן בוטנים במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים חצי תערובת הכוסברה ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
מוסיפים את החזיר ומטגנים עד שכבר לא ורוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
7
להעביר את החזיר עם כפית מחוררת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן בוטנים למחבת; מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים עד למכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את האטריות, חזיר ו 2 כפות של תערובת הכוסברה הנותרת. לבשל, לזרוק עם מלקחיים, עד מחומם דרך, על 2 דקות. מערבבים בתערובת הכוסברה הנותרת לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.