חזיר תאילנדי עם כרוב סבוי
חזיר תאילנדי עם כרוב סבוי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו את הרוטב של לייט קטלינה, כרוב סבוי, זרעי שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מתכונים דומים: סבוי כרוב עם קימל, עגל על כרוב סבוי, ו סבוי כרוב עם פלפלים.
הוראות
יוצקים 1/4 כוס הרוטב על בשר בצלחת רדודה; לכסות. מקררים 30 דקות. כדי להשרות, הפיכת בשר לאחר 15 דקות.
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מחממים גריל לחום בינוני. גריל בשר 30 דקות. או עד או עד שנעשה (145F), לאחר 15 דקות. מגניב במקצת.
חותכים לפרוסות דקות; להפריש.
מערבבים נשאר 1/2 כוס רוטב ורוטב סויה בקערה גדולה למיקרוגל. מיקרוגל על 20 שניות גבוהות.
מוסיפים כרוב ובצל; לזרוק מעיל.
העברה למגש גדול; העליון עם בשר.
מפזרים זרעי שומשום וכוסברה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הקלטות שדה Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.