חטיפי גרהם שוקולד בוטנים
חטיפי גרהם שוקולד בוטנים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, קוקוס, פצפוצי גרהם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-חטיפי גבינה מסתחררים עם סוכר חום-קרום קרקר גרהם, שוקולד צ'יפס גרהם ברים, ו שוקולד מרשמלו גרהם ברים.
הוראות
קו 13-ב. איקס 9-אין. מחבת עם נייר כסף כבד. מסדרים שמונה פצפוצי גרהם שלמים וחצי קרקר גרהם במחבת; הניחו בצד.
בסיר כבד שלבו את הסוכר, החמאה, החלב והביצה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את פירורי הקרקרים, הקוקוס, הבוטנים והווניל. מצננים 10 דקות או עד להסמכה.
מורחים על קרקרים גרהם במחבת. למעלה עם פצפוצי גרהם שנותרו; לחץ קלות כלפי מטה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות או עד ליציבות.
בעזרת נייר כסף מוציאים מהתבנית. מחק נייר כסף.
חותכים ל 2-1 / 2 אינץ'. איקס 1-אין. ברים, בעקבות סימני ציון על קרקרים.
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שבבי חמאת בוטנים ו -2 כפות קיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את החלק העליון של הסורגים בתערובת חמאת בוטנים; תן עודף לטפטף. הפוך על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 15 דקות או עד להתייצבות.
ממיסים שוקולד צ ' יפס וקיצור שנותר; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים מחצית מהברים ללא ציפוי בתערובת שוקולד; תן לעודף לטפטף. הפוך על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 30 דקות או עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.