קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי גרהם שוקולד בוטנים

חטיפי גרהם שוקולד בוטנים
חטיפי גרהם שוקולד בוטנים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, קוקוס, פצפוצי גרהם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-חטיפי גבינה מסתחררים עם סוכר חום-קרום קרקר גרהם, שוקולד צ'יפס גרהם ברים, ו שוקולד מרשמלו גרהם ברים.

הוראות

1
קו 13-ב. איקס 9-אין. מחבת עם נייר כסף כבד. מסדרים שמונה פצפוצי גרהם שלמים וחצי קרקר גרהם במחבת; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בסיר כבד שלבו את הסוכר, החמאה, החלב והביצה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את פירורי הקרקרים, הקוקוס, הבוטנים והווניל. מצננים 10 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שום מולבןשום מולבן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
מורחים על קרקרים גרהם במחבת. למעלה עם פצפוצי גרהם שנותרו; לחץ קלות כלפי מטה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעזרת נייר כסף מוציאים מהתבנית. מחק נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים ל 2-1 / 2 אינץ'. איקס 1-אין. ברים, בעקבות סימני ציון על קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
7
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שבבי חמאת בוטנים ו -2 כפות קיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את החלק העליון של הסורגים בתערובת חמאת בוטנים; תן עודף לטפטף. הפוך על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 15 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
ממיסים שוקולד צ ' יפס וקיצור שנותר; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים מחצית מהברים ללא ציפוי בתערובת שוקולד; תן לעודף לטפטף. הפוך על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 30 דקות או עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי