חטיפי פאי דלעת קלים
ברים פאי דלעת קל דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, מחית דלעת, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה, דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו חטיפי דלעת קלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים ביצים בקערה גדולה.
להקציף סוכר, קינמון, מלח, זנגביל, וציפורן יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת סוכר ודלעת לביצים עד משולב לחלוטין.
בהדרגה מערבבים חלב התאדה לתערובת דלעת.
הוסף 1 תערובת עוגה צהובה כוס לתערובת הדלעת ומערבבים כדי להסיר כל גושים.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים הנותרים תערובת עוגה צהובה על החלק העליון טפטוף חמאה על תערובת העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע, כ 1 שעה. מגניב לטמפרטורת החדר וחותכים לסורגים. למעלה עם ציפוי מוקצף.