קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי קוקוס בחמאה

חטיפי קוקוס בחמאה
חטיפי קוקוס בחמאה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, סוכר, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו ברים חלב חמאה, ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, ו עוגת קוקוס-חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר, סוכר חום, קמח וחמאה; להתמזג עם בלנדר מאפה עד התערובת היא בפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
הסר 2 כוסות של התערובת לקערה אחרת, ושמור את השאר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את קוקוס ואגוזים לתוך 2 כוסות של תערובת הסוכר. טפיחה בחוזקה לתוך המחבת המשומנת. מערבבים את סודה לשתיה, מלח וקינמון לתוך התערובת השמורה. ואז לערבב את הביצה, חלב חמאה ווניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קינמוןקינמון
קוקוסקוקוס
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מורחים את זה על הקרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים במשך 35 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המשרד. אפשר להתקרר. הפוך זיגוג באמצעות סוכר קונדיטורים ומספיק חלב כדי לתת לו עקביות טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
טפטוף מעל ברים לפני חיתוך לריבועים.