קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלב-שוקולד סירים דה קרם

חלב-שוקולד סירים דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חלב שוקולד סירים דה קרם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד חלב, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חלב-שוקולד סירים דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.

הוראות

1
בקערה חסינת חום גדולה, לשלב את החלב שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בסיר בינוני, להביא את החלב, שמנת כבדה וסוכר לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס. בקערה בינונית חסינת חום, להקציף את חלמוני הביצה. בהדרגה לטאטא במחצית השמנת החמה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לטאטא את תערובת ביצה וקרם לתוך הסיר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב עם כף עץ, עד פודינג מעילים את החלק האחורי של הכף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את פודינג על השוקולד ולתת לעמוד במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את התערובת לתוך שמונה ramekins 4-אונקיה ומקררים עד צונן, 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
תן את סירי de crme לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
8
מקשטים עם קרם frache שבבי שוקולד; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד