חלב-שוקולד סירים דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חלב שוקולד סירים דה קרם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד חלב, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חלב-שוקולד סירים דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.
הוראות
בקערה חסינת חום גדולה, לשלב את החלב שוקולד מריר.
בסיר בינוני, להביא את החלב, שמנת כבדה וסוכר לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס. בקערה בינונית חסינת חום, להקציף את חלמוני הביצה. בהדרגה לטאטא במחצית השמנת החמה.
לטאטא את תערובת ביצה וקרם לתוך הסיר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב עם כף עץ, עד פודינג מעילים את החלק האחורי של הכף, על 4 דקות.
יוצקים את פודינג על השוקולד ולתת לעמוד במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה.
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
יוצקים את התערובת לתוך שמונה ramekins 4-אונקיה ומקררים עד צונן, 2 שעות.
תן את סירי de crme לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מקשטים עם קרם frache שבבי שוקולד; לשרת.