זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר קונדיטורים, אגוזי מלך וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שוקולד טופי תענוגות, שוקולד מנטה תענוגות, ו חמאת בוטנים שוקולד תענוגות.
הוראות
1
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר חום. מקציפים פנימה את הביצה, החלב והווניל. מקציפים שוקולד עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קיצור
שוקולד
וניל
קרם
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
מלח
3
זרוק על ידי כפות 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 11-13 דקות או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר למתלים כדי להתקרר.
6
לציפוי, בקערה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים וניל ומספיק חלב כדי להשיג עקביות מתפשטת. פרוסט מקורר עוגיות.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 55 דולר.
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.