בשר חזיר צלוי עם שומר היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 743 קלוריות , 59 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, שום, עלי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . 54 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 95% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חלצי חזיר צלוי עם סלט שומר , צלי חלצי חזיר עם שפשוף שומר-שום , וצלי חלצי חזיר עם שפשוף שומר-שום .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
3
בעזרת מכתש ועלי, או במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים יחד את השום, 1 כף מלח ועלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
מלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
פסים כסופים, לקישוט
4
מוסיפים את החרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 מעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
5
מורחים את התערובת על חלצית החזיר ומניחים לה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות, מבושלים ומצוננים
צלי בטן כתף חזיר ללא עצמות, קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
בינתיים, חותכים את פקעות השומר לטריזים עבים, חותכים את הליבה. זורקים את השומר, הגזר, תפוחי האדמה והבצל בקערה עם שמן הזית, החמאה המומסת, המלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
2 - 28 אונקיות קופסאות של עגבניות, מרוסקות ומערבבות היטב עם המיצים שלהן }
חזיר מלח טחון
1 עד 3 צ'ילי סרנו
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
מלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרקרים חטיפי שומשום כתושים
7
מניחים את הירקות בתבנית צלייה גדולה ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מוסיפים את חלצית החזיר למחבת וממשיכים לבשל עוד 30 עד 50 דקות, או עד שמדחום בשר המוכנס לאמצע החזיר קורא בדיוק 138 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
צלי בטן כתף חזיר ללא עצמות, קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
9
מוציאים את הבשר מהתבנית ומחזירים את הירקות לתנור להמשך בישול. מכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומניחים לו לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
10
מסירים את החוטים מהבשר ופורסים אותו לפרוסות עבות. מסדרים את הבשר והירקות על מגש.