קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

חם וברוקולי אופים

חם וברוקולי אופים
בשר חזיר וברוקולי לאפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל טחון, חזיר, קולבי-מונטריי גבינת ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חם ברוקולי לאפות, ברוקולי חם לאפות, ו ברוקולי אופים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הפסטה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
ניקוז.
4
להפשיר את הברוקולי בתנור מיקרוגל עד שתוכל לפרק אותו לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את בשר החזיר חתוך בשמן החם עד הקצוות מתחילים חום, על 10 דקות. מערבבים בברוקולי ומבשלים ומערבבים עד שהמים העודפים מתבשלים והחזיר והברוקולי חמים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר קצוץחזיר קצוץ
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים בצנצנת רוטב אלפרדו והחלב; מערבבים כדי להתמזג, מפזרים פלפל, ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים הכל יחד כדי לצפות את הפסטה עם רוטב ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מורחים את תערובת הפסטה מבעבעת לתוך צלחת האפייה מוכנה, העליון עם גבינת ג ' ק קולבי-מונטריי גרוסה, ואופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל חם והגבינה נמסה ומתחילה חום, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®