קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

חם לחצות לחמניות

חם לחצות לחמניות
לחמניות חמות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 385 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר ממתקים, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו חם לחצות לחמניות, לחמניות חמות! חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפוררים את השמרים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים 1 כוס מהחלב החם (החלב אמור להרגיש פשוט חם למגע אך לא חם). בעזרת חיבור וו הבצק מערבבים בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את הדבש, החמאה, 2 הביצים, הקמח, תערובת התבלינים, המלח והצימוקים. הפעל את המיקסר בעדינות לשפוך את כוס 1 הנותרים של חלב תוך ערבוב. הבצק צריך לבוא יחד כמו כדור רך לאחר כמה דקות של ערבוב. אם הוא דביק מדי הוסיפו כמה זילופים של קמח נוסף; אם זה קשה מדי הוסיפו עוד כמה טיפות חלב קר.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הופכים את הבצק הרך הזה ישירות לתבנית גיליון ומכסים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
תן לזה לעלות עד להכפיל את גודלו בערך.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כאשר יש לו גודל כפול, להפוך את הבצק על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
חותכים את הבצק לשניים וכל חצי לשניים וכו'. עד שיש לך תריסר חתיכות. מעצבים את החלקים האלה לסיבובים בעזרת הידיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
הניחו את הסיבובים הללו במרווחים שווים זה מזה על פיסת קלף מקומחת על תבנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הגודל כמעט. (אם אתה לוחץ בעדינות עם האצבע על לחמניה זה צריך להקפיץ בחזרה אבל טביעת האצבע שלך צריך להישאר קצת.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מקציפים את הביצה הנותרת במזלג בקערה קטנה. מברישים בעדינות את התערובת הזו על כל אחת מהלחמניות. בעזרת סכין חדה לחתוך צורה צלב בחלק העליון של כל לחמניה. מלבד היותו דקורטיבי זה מאפשר ללחם לתפוח יפה כשהוא נאפה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
אופים כ -15 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן מגניב.
12
כשהוא קריר, קרח כל לחמניה עם הזיגוג בצורת צלב, בעקבות החתכים שלך והשתמש במרית שלך כדי לטפטף עליו ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
מערבבים יחד את כל החומרים.
14
שים את הסוכר בקערה גדולה עם החלב. עבדו את הסוכר והחלב יחד עד לאיחוד, הוסיפו חלב נוסף 1 כפית בכל פעם, עד לקבלת זיגוג עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)