תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חמאה חומה-מרק Sunchoke עם כרוב ניצנים ובייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 554 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם sunchokes, חמאה, כרוב ניצניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בייקון - כרוב ניצני סוכר חום, כרוב ניצנים עם חמאה חומה ואגוזי לוז, ו כרוב ניצנים וערמונים בחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה, מתערבלים כל הזמן עד שהוא חום עמוק ויש לו ניחוח אגוזים, כ 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים sunchokes ומערבבים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד sunchokes משחימים היטב על כל המשטחים ומתחילים לפרוס קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
3
מוסיפים כרישה ובצל וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מוסיפים שום ומרווה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ארומטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד sunchokes הם במכרז, כעשר דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזיר
ארטישוק ירושלמי
6
בעוד מרק מבשלים, מניחים בייקון במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעביר בייקון לקערה, משאיר שומן במחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
העברה לסיר גדול, מאמץ דרך מסננת רשת בסדר אם מרק חלק רצוי. כאשר כל הקבוצות מטוהרות, מתבלים בטעם של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזיר
10
לטאטא בחומץ, כפית בכל פעם, עד הטעם הרצוי הוא הגיע (על 1 כף סך). שמור על המרק חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
לחמם את השומן בייקון על חום גבוה עד רוחש, ואז להוסיף את כרוב ניצנים, לחתוך בצד למטה למחבת. מבשלים בלי לזוז עד חרוך היטב, על 3 דקות. לזרוק ולהמשיך לבשל, משליך ומערבבים מדי פעם, עד רך משחימים היטב, על 6 דקות בסך הכל. להחזיר בייקון למחבת ולזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וקורטוב חומץ.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר מהחום והנח בצד.
13
מגישים מרק חם בקערות, מעוטר עם כרוב ניצנים מוקפצים ובייקון, ומטפטף עם שומן חזיר או שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת