קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

חמאה חומה-מרק סאנצ'וק עם כרוב ניצנים ובייקון

חמאה חומה-מרק סאנצ'וק עם כרוב ניצנים ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חמאה חומה-מרק Sunchoke עם כרוב ניצנים ובייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 554 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם sunchokes, חמאה, כרוב ניצניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בייקון - כרוב ניצני סוכר חום, כרוב ניצנים עם חמאה חומה ואגוזי לוז, ו כרוב ניצנים וערמונים בחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה, מתערבלים כל הזמן עד שהוא חום עמוק ויש לו ניחוח אגוזים, כ 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים sunchokes ומערבבים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד sunchokes משחימים היטב על כל המשטחים ומתחילים לפרוס קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
3
מוסיפים כרישה ובצל וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים שום ומרווה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ארומטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד sunchokes הם במכרז, כעשר דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
6
בעוד מרק מבשלים, מניחים בייקון במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעביר בייקון לקערה, משאיר שומן במחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
העברה לסיר גדול, מאמץ דרך מסננת רשת בסדר אם מרק חלק רצוי. כאשר כל הקבוצות מטוהרות, מתבלים בטעם של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לטאטא בחומץ, כפית בכל פעם, עד הטעם הרצוי הוא הגיע (על 1 כף סך). שמור על המרק חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
לחמם את השומן בייקון על חום גבוה עד רוחש, ואז להוסיף את כרוב ניצנים, לחתוך בצד למטה למחבת. מבשלים בלי לזוז עד חרוך היטב, על 3 דקות. לזרוק ולהמשיך לבשל, משליך ומערבבים מדי פעם, עד רך משחימים היטב, על 6 דקות בסך הכל. להחזיר בייקון למחבת ולזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וקורטוב חומץ.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר מהחום והנח בצד.
13
מגישים מרק חם בקערות, מעוטר עם כרוב ניצנים מוקפצים ובייקון, ומטפטף עם שומן חזיר או שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון