חמאה-לחמניות גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות חמאה-גבינה. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחמניות חמאה עם גבינת שמנת פטל, לחמאה מחיטה מלאה אוכמניות לחמניות גבינת שמנת, ו לחמניות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400 F. קל מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול ירקות.
במעבד מזון, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, חמאה ודופק עד התערובת דומה פירורי לחם גס.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים 2 גבינות, טימין, פתיתי פלפל חמים, וחמאה. מערבבים עד התערובת מקלות יחד. (זה יהיה מעט מתפורר.)
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים בעדינות עד שהוא מגיע יחד, כ -30 שניות. לעצב את הבצק כדי ליצור עגול אפילו, שטוח על 1 אינץ ' עבה.
חותכים את הבצק לתוך 12 טריזים.
מניחים אותם על 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה.
אופים עד הלחמניות הן חום זהוב בהיר, 18 עד 20 דקות.
הסר עם מרית מתכת. אלה מוגשים טריים ביותר אבל יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. לעטוף בנייר כסף לחמם בתנור 250 F במשך 10 דקות. לאחסן במיכל אטום.