חמאה פנה קוטה עם פירות טרופיים
חמאה Panna קוטה עם פירות טרופיים עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, קוביות פירות טרופיים, חלב שמן מופחת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת קוקוס עם פירות טרופיים, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2 כפות מים לתוך כוס פודינג קטן; מפזרים ג ' לטין ללא טעם מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך, כ 10 דקות.
מערבבים קצפת וסוכר בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס ותערובת חמה אבל לא רותחים.
הסר מהחום; להוסיף תערובת ג 'לטין ומערבבים עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין תערובת חלקה. תערובת מגניבה לטמפרטורת החדר, כ -45 דקות.
מערבבים חלב חמאה ותמצית וניל לתוך תערובת שמנת.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך כוס מדידה 4 כוס. מחלקים תערובת בין שישה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins. מקררים עד panna קוטה מוגדר, לפחות 6 שעות עד 1 יום.
הפעל סכין חדה דק סביב הצדדים של כל קוטה פאנה כדי לשחרר. אחד בכל פעם, מניחים את תחתית כל כוס פודינג ב 1 אינץ ' של מים חמים 30 עד 45 שניות; מיד להפוך פודינג כוס על צלחת. באמצעות שתי הידיים, בחוזקה לתפוס כוס פודינג וצלחת יחד, רועד בעדינות ומאפשר קוטה פאנה להתיישב על צלחת. תערובת פירות כפית סביב כל קוטה פאנה ומגישים.