חמאת אגס מייפל טבעונית
מתכונים דומים: סלט כרוב וגרגרים עם רוטב טחינה מייפל {Vegan}, תפוח מייפל-חמאת אגס, ו גלידת חמאת מייפל פקאן טבעונית.
הוראות
שלב את כל המרכיבים לעיל בסיר גדול, ולהביא אותו לרתיחה.מבשלים בעדינות במשך כ -15 דקות, עד שכל האגסים המיובשים רכים ומחוממים, מערבבים את התערובת מדי פעם.
תן מגניב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר את הכל לתוך מעבד מזון או בלנדר, פירה ביסודיות.התערובת תהיה עבה מאוד, כך לוודא שאתה לגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים כדי לקבל דברים חלקים לחלוטין.כפית את חמאת האגס לתוך צנצנות נקיות, ולאטום בחוזקה.לאחסן במקרר עד 2 שבועות, שבו הוא ימשיך להתעבות מעט כפי שהוא מתקרר.