קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד

חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ללא גלוטן חמאת בוטנים חטיפי שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס גרנולה (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°;. גריז 8x8x2 אינץ ' פאן עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז חום, עמילן תפוחי אדמה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים עד אור ורך, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ומכים היטב בין כל תוספת. עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של קערה. הפעל שוב את המיקסר והמשיך להכות עד שהתערובת קלה, רכה וכמעט לבנה. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים מרכיבים יבשים, הופכים מיקסר לנמוך וממזגים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
תוסיף שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
6
מערבבים עד רק בשילוב.
7
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים עד ברים נפוחים, חום זהוב, ובוחן עוגה מעוניין במרכז הברים יוצא עם כמה פירורים לחים, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מניחים מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר. כאשר מקורר, לחתוך לתוך 12 ברים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'