קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד

חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ללא גלוטן חמאת בוטנים חטיפי שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס גרנולה (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°;. גריז 8x8x2 אינץ ' פאן עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז חום, עמילן תפוחי אדמה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים עד אור ורך, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ומכים היטב בין כל תוספת. עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של קערה. הפעל שוב את המיקסר והמשיך להכות עד שהתערובת קלה, רכה וכמעט לבנה. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים מרכיבים יבשים, הופכים מיקסר לנמוך וממזגים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
תוסיף שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
6
מערבבים עד רק בשילוב.
7
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
אופים עד ברים נפוחים, חום זהוב, ובוחן עוגה מעוניין במרכז הברים יוצא עם כמה פירורים לחים, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר. כאשר מקורר, לחתוך לתוך 12 ברים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דַק-דַק-