חמאת בוטנים מאושרת-עוגת גבינה שוקולד
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 553 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.55 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. גשו לסופר וקנו ג'לטין, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד, עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת גבינה כוס חמאת בוטנים שוקולד.
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
מניחים עוגיות במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לפירורים עדינים. מערבבים פנימה חמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 אינץ'. במעלה דפנות התבנית המוכנה; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השוקולדים המומסים והווניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
לקבלת מוס חמאת בוטנים, מפזרים ג ' לטין מעל מים קרים; לתת לעמוד במשך 1 דקה. מיקרוגל גבוה למשך 20-30 שניות. מערבבים ולתת לעמוד במשך 1 דקה או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
בינתיים, בסיר כבד קטן, מחממים את השמנת, חמאת הבוטנים והסוכר עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן.
מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את גב הכף. מערבבים פנימה תערובת ג ' לטין. מעבירים במהירות לקערה; מניחים במי קרח ומערבבים למשך 15 דקות או עד שהם קרים וסמיכים.
יוצקים מעל עוגת גבינה. מקררים לילה.
לקבלת לקשט, במיקרוגל, להמיס שוקולד.
מקשטים בתלתלי שוקולד וקצפת אם רוצים.