קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים-פאדג'- עוגת גלידה

חמאת בוטנים-פאדג'- עוגת גלידה
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. לכי לחנות וקחי דגני " ריס®", חמאת בוטנים מוקרמת, ציפוי גלידת פאדג'ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' ungreased, מורחים דגנים באופן שווה. זרוק גלידה על ידי כפות קטנות על גבי דגנים. לשטוף כפית מתכת עם מים חמים; לנגב יבש. עם גב של כף חמה, להפיץ גלידה באופן שווה במחבת, לחיצה על בחוזקה ואת reheating כף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים ציפוי פאדג ' וחמאת בוטנים עד מעורבב היטב. מיקרוגל על גבוה 20 שניות. מערבבים כדי להתמזג; להמשיך מיקרוגל על במרווחים 5 שניות עד תערובת ניתן לערבב חלקה הוא pourable.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים תערובת ציפוי לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטן; שקית חותם.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק.
5
טפטוף תערובת על גלידה. להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
6
חתוך לחתיכות כדי לשרת. מחממים ומגישים כל תוספת עם עוגה.