חמאת בוטנים-פאדג'- עוגת גלידה
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. לכי לחנות וקחי דגני " ריס®", חמאת בוטנים מוקרמת, ציפוי גלידת פאדג'ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' ungreased, מורחים דגנים באופן שווה. זרוק גלידה על ידי כפות קטנות על גבי דגנים. לשטוף כפית מתכת עם מים חמים; לנגב יבש. עם גב של כף חמה, להפיץ גלידה באופן שווה במחבת, לחיצה על בחוזקה ואת reheating כף לפי הצורך.
בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים ציפוי פאדג ' וחמאת בוטנים עד מעורבב היטב. מיקרוגל על גבוה 20 שניות. מערבבים כדי להתמזג; להמשיך מיקרוגל על במרווחים 5 שניות עד תערובת ניתן לערבב חלקה הוא pourable.
יוצקים תערובת ציפוי לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטן; שקית חותם.
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק.
טפטוף תערובת על גלידה. להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.
חתוך לחתיכות כדי לשרת. מחממים ומגישים כל תוספת עם עוגה.