קושימומחה
מוכן ב1 ש, 26 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים רכבת עוגה עם ציפוי שוקולד חלב

חמאת בוטנים רכבת עוגה עם ציפוי שוקולד חלב
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 952 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 26 דקות. אם יש לכם וניל, קמח, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד חלב, ו עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים & ציפוי חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 13 על 9 על ידי מחבת עוגה 2 אינץ'. בשורה התחתונה עם שעווה או נייר קלף, חמאה על הנייר, אבק את המחבתות עם קמח, רועד את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לתוך קערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה או מערבל החזיק יד להכות יחד את הסוכר, החמאה, ואת חמאת הבוטנים עד התערובת היא קלה, שמנת ושילוב היטב, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את השמנת החמוצה, הוניל והמים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
מיםמים
ביצהביצה
5
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון. ראפ המחבת שלוש פעמים על משטח קשה לגרש כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים את העוגה במדף באמצע התנור, אופים במשך 20 דקות, מסובבים את המחבת, וממשיכים לאפות עוד 20 דקות או עד שבוחן יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
תן לעוגה להתקרר במחבת על מדף במשך 10 עד 15 דקות. הפעל סכין דק סביב הקצוות של המחבתות, להפוך את העוגה על המדף, להשליך את הנייר, ולתת לו להתקרר לחלוטין. העוגה עשויה להיות עשויה יום אחד מראש ועטופה היטב.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
9
הפוך את הציפוי: במחבת תחתית כבדה לאט לחמם את השמנת הכבדה. כאשר השמנת פשוט מגיע לרתיחה לשפוך אותו על שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את סירופ התירס ומערבבים היטב עם כף עץ או מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מריתמרית
11
בואו תערובת מגניב במשך כשעה או עד שהוא מוצק מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
12
להרכיב את" הרכבת": לקצץ את הקצוות את העוגה מקורר כדי להפוך מלבן מושלם על 12 אינץ ' ארוך. חותכים את העוגה במחצית אופקית לתוך 2 שכבות.
13
מורחים את הריבה על השכבה התחתונה ומניחים את השכבה הנותרת בחזרה על גבי הריבה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
14
חותכים את העוגה ישירות באמצע לחצאים וחותכים שוב לרבעים. בשלב זה, לא צריך להיות 4 חתיכות שוות של עוגה. המשיכו לקחת כל רבע מהעוגה ולחתוך ל-3 מלבנים שווים. אתה צריך בסופו של דבר עם 12 -2 אינץ חתיכות רחב של עוגה. קח 1 חתיכת העוגה ולהניח בצד. כפור כל חתיכה של החלקים הנותרים עם הציפוי. קח את היצירה השמורה וחתוך אותה לשניים. לסדר אותו על גבי אחד החלקים האחרים כדי ליצור מכונית מנוע. לאחר העוגה הוא חלבית, לסדר אותם כמו רכבת על שוש "מסלול" ולקשט אותם עם ממתקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ממתקיםממתקים
אגוזיםאגוזים
15
מגישים את העוגה עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה