טריאקי סנאפר אדום
טריאקי סנאפר אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, פילה בקלה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, כנפי עוף טריאקי W / רוטב טריאקי, ו שרימפס טריאקי ואיך לעשות רוטב טריאקי משלך (מתכונים דומים).
הוראות
חום ווק או מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה.
להוסיף שמן; לסובב ווק לצד המעיל.
להוסיף דגים; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים אספרגוס ופלפל; מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד שהירקות פריך במכרז.
מערבבים ב baste teriyaki זיגוג; לבשל ומערבבים 30 שניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.