חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגת עוגיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים עוגת שיבולת שועל עוגת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם סוכר, פקאן, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגיות חמאת בוטנים שיבולת שועל, ו חמאת בוטנים שיבולת שועל בצק עוגיות.
הוראות
באמצעות שישה 4.75 " מחבתות טארט לחתוך קרום עוגה ב 6 עיגולים שווים, מעט גדול יותר מחבתות טארט.לחץ על כל קרום בעדינות לתוך המחבת ועל הצדדים, הסרת כל מאפה נוסף התלוי מעבר לקצה.
שים את הקרום פאי מצופה מחבתות במקפיא במשך כ 15 דקות בזמן שאתה מכין את מילוי העוגה. מחממים תנור ל 375°
מערבבים את הביצים, סוכר, וניל וחמאה בקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי, להכות על מהירות בינונית עד מעורבב היטב, כ -30 שניות. מערבבים את שיבולת השועל, קוקוס, קמח, שבבי חמאה, ואגוזים,.
יוצקים את המילוי לתוך קליפות העוגה הצונן.
מניחים את העוגות על תבנית אפייה על מדף התנור המרכזי ואופים במשך 20-25 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350° ולסובב את הפשטידות 180 מעלות. המשך אפייה עד שהמרכז מוגדר, 15-20 דקות. כאשר נעשה, החלק העליון של הפשטידות יהיה חום זהוב כהה וקשוח. המילוי לא אמור לצחקק.
להעביר את העוגות מתלה תיל ולתת מגניב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת
לנצח קרם כבד קר, סוכר ווניל בקערת ערבוב קר עד פסגות רכות טופס.