חמאת תפוחים-פאי דלעת
חמאת תפוחים-פאי דלעת דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם חמאת תפוחים, מלח, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו חטיפי פאי חמאת תפוחים, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו פאי דלעת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים פקאן על תבנית אפייה; טוסט עד אגוזים זהובים וריחניים, כ 8 דקות, רועד במחבת פעמיים.
מעבירים לקערה להתקררות; קוצצים דק.
מערבבים פקאנים, פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה עד לחות אחידה. לחץ לתוך צלחת עוגה.
אופים עד שהקצוות מזהיבים, כ -10 דקות.
הפוך מילוי: בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים; לתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לרכך. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה מקציפים גבינת שמנת, סוכר, תבלין פאי דלעת ומלח לתערובת אחידה.
מניחים קערת ג ' לטין במחבת מים רותחים וחמים, תוך ערבוב, עד להמסה, כ -2 דקות. כאשר ג ' לטין ברור וחלק, להסיר קערה ומערבבים 1/2 כוס מילוי דלעת. מקפלים את תערובת הג ' לטין למילוי הדלעת שנותר. בקערה קטנה יותר מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות ואז מקפלים למילוי דלעת. כפית מילוי לתוך קרום עוגה וחלק העליון. כף חמאת תפוחים סביב החלק העליון של המילוי; לחץ קלות למילוי בכף. גררו סכין קטנה דרך חמאת תפוחים בתבנית מערבולת ליצירת אפקט שיש, והקפידו לא לפגוע בקרום. מצננים לפחות 3 שעות או לילה.