חסילון פרה דיאבלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס Fra דיאבלו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 292 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, פתיתי פלפל, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו דיאבלו דיאבלו בורגר של סאני, שרימפס דיאבלו, ו Camarones A la Diabla – שרימפס Diablo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים שאלוט ושום בשמן חם עד למכרז, על 5 דקות.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום; מבשלים ומערבבים כדי לשחרר טעם, על 1 דקה. מערבבים עגבניות צלויות אש ודבק עגבניות לתוך תערובת שאלוט. דק את הרוטב על ידי ערבוב יין לבן לתוך התערובת; לבשל ומערבבים עד הרוטב הופך סמיך תוסס, 4 עד 5 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים שרימפס לתערובת העגבניות; מבשלים ומערבבים עד שהחסילון ורוד ומבושל, כ-5 דקות. מתבלים בפטרוזיליה, בזיליקום ופלפל שחור.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.