קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

חסילון שלג

חסילון שלג
חסילון שלג דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, פירורי קרקר, חצאי אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: חסילון שלג, כדור שלג, ו עוגיות כדורי שלג.

הוראות

1
ממלאים סיר עם מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את האגוזים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
3
מסננים את המים מן האגוזים, ומערבבים 1 כוס מים 1 כוס סוכר. חזור לרתיחה, ומבשל 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
סוכרסוכר
מיםמים
4
מסננים את האגוזים ומניחים על גיליון עוגיות מצופה בנייר קלף לייבוש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
הסר את האגוזים לקערה ומעייל אותם עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 325 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מסננים את האגוזים של עודף דבש, ומטגנים אותם עמוק עד חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
דבשדבש
8
הסר את האגוזים מן השמן עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
9
יבש את השרימפס היטב עם מגבות נייר. מקציפים חלבונים בקערה בינונית עד קצף. טובלים שרימפס בחלבוני הביצה המוכים, ואז לתוך פירורי קרקר, ציפוי אותם היטב. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורים שלא תקוע יכול ליפול משם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חלבוניםחלבונים
שרימפסשרימפס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
10
מניחים את השרימפס בפירורי לחם על צלחת בזמן בפירורי לחם את השאר; לא מחסנית. מחממים את השמן ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ומטגנים את השרימפס בשמן החם עד חום זהוב, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
שמן בישולשמן בישול
11
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
12
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
הוסף את פרחי ברוקולי, להתאושש, קיטור עד רק מכרז, 2 עד 6 דקות בהתאם עובי. תניח את הברוקולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
14
לטאטא יחד מיונז, 1/4 כוס סוכר, תמצית וניל, מיץ לימון, חלב מרוכז ממותק בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
תמצית ונילתמצית וניל
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מוסיף את האגוזים מסוכרים, שרימפס, ופרחי ברוקולי מאודים, ומערבבים קלות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
אגוזי מלך מסוכריםאגוזי מלך מסוכרים
שרימפסשרימפס
16
מגישים עם אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל

מרכיבים

1ראשברוקולי, חתוך לפרחיםברוקולי, חתוך לפרחים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים4תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(יכול להיות או להרחיק)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס קלופים ומוגדרים בינונישרימפס קלופים ומוגדרים בינוני2(חוֹרֶף)2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצאים אגוזחצאים אגוז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.