חסילון שלג דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, פירורי קרקר, חצאי אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: חסילון שלג, כדור שלג, ו עוגיות כדורי שלג.
הוראות
1
ממלאים סיר עם מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את האגוזים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
3
מסננים את המים מן האגוזים, ומערבבים 1 כוס מים 1 כוס סוכר. חזור לרתיחה, ומבשל 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
סוכר
מים
4
מסננים את האגוזים ומניחים על גיליון עוגיות מצופה בנייר קלף לייבוש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
5
הסר את האגוזים לקערה ומעייל אותם עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 325 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מסננים את האגוזים של עודף דבש, ומטגנים אותם עמוק עד חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
דבש
8
הסר את האגוזים מן השמן עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
9
יבש את השרימפס היטב עם מגבות נייר. מקציפים חלבונים בקערה בינונית עד קצף. טובלים שרימפס בחלבוני הביצה המוכים, ואז לתוך פירורי קרקר, ציפוי אותם היטב. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורים שלא תקוע יכול ליפול משם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
חלבונים
שרימפס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
10
מניחים את השרימפס בפירורי לחם על צלחת בזמן בפירורי לחם את השאר; לא מחסנית. מחממים את השמן ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ומטגנים את השרימפס בשמן החם עד חום זהוב, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
שמן בישול
11
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
12
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
הוסף את פרחי ברוקולי, להתאושש, קיטור עד רק מכרז, 2 עד 6 דקות בהתאם עובי. תניח את הברוקולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
14
לטאטא יחד מיונז, 1/4 כוס סוכר, תמצית וניל, מיץ לימון, חלב מרוכז ממותק בקערה גדולה עד חלקה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.