קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

חציל פרמז'ן

חציל פרמז'ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Parmigianan חצילים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פירורי לחם, מלח ופלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שימוש בשמן זית כתית מעולה, שמן תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
פורסים כל חצילים ל 6 חתיכות על 1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה. קל עונדים כל דיסק עם מלח ופלפל ומניחים על הסדין המשומן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חצילחציל
5
אופים את החצילים ב 450 מעלות F עד הפרוסות להתחיל להפוך חום עמוק על גבי, על 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את החצילים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את הפרוסות מסדין האפייה והנח אותן על צלחת כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 350 מעלות F. במחבת בראוני 8 על 12 אינץ', מניחים את פרוסת חצילים 4 הגדולה במרווחים שווים זה מזה. על כל פרוסה, מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות ומפזרים כפית בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חצילחציל
מורחיםמורחים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מניחים פרוסה אחת של מוצרלה על כל ומפזרים 1 כפית פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
מניחים את פרוסות החציל הקטנות על כל אחד מהדיסקים וחוזרים עם רוטב עגבניות, בזיליקום ו-2 גבינות. חזור על שכבות שוב עד שכל החומרים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חצילחציל
באזיל!באזיל!
11
מפזרים את פירורי הלחם הקלויים על גבי צלחת החצילים, ואופים שנחשפו עד שהגבינה נמסה והחופים הופכים לחומים בהירים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים באופן מיידי.
1
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
4
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.