חצילים חריפים עם בשר חזיר
חצילים מתובלים עם חזיר דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 374 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן canolan, חזיר טחון, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פסטה עם ירך חזיר, חציל סיני, בייבי בוק צ'וי, ורוטב מיסו חריף, קציצות חזיר מתובלות עם רוטב חזיר חריף, ו חציל מתובל.
הוראות
מערבבים מרק, מיץ ליים, רוטב סויה, ו Sriracha בכוס מדידה.
חותכים חצילים לאלות לאורך על 1/2 ב. עבה ו-3 בפנים. ארוך.
לבשל חזיר ב12-in. מחבת או ווק מעל חום גבוה, ערבוב לשבור גושים, עד השחמה קלה, 4 עד 6 דקות.
הוסף כ 2 כפות. תערובת מרק ומערבבים עד הנוזל מתאדה, 1 דקה.
להעביר לקערה ולמחוק מחבת.
החזירו את המחבת לחום גבוה והוסיפו 2 כפות. שמן. כאשר חם, להוסיף חצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 3 דקות.
להוסיף שאלוט, נשאר 1 כף. שמן, ו 1/4 כוס מים ולהמשיך להקפיץ-מטגנים עד חצילים הוא השחמה ורך, שאלוט הם caramelized, 7 עד 9 דקות יותר; להוסיף קצת יותר מים אם מיצי פאן מתחילים להחשיך יותר מדי.
יוצקים תערובת מרק הנותרים חזיר ומערבבים עד רוב הנוזל נספג, 1 עד 2 דקות.
להעביר צלחת הגשה ולזרוק עם כוסברה.